X

Pobuda - KRKA d.d.

Vpliv investicije na življenje krajanov in krajank mesta Krško. Prošnja za pojasnilo.

 

Spoštovani,

na zadnji seji Sveta krajevne skupnosti mesta Krško smo obravnavali problematiko, ki so jo izpostavljali naši krajani, ker menijo, da se kvaliteta bivanja na tem območju slabša zaradi posega v prostor, katerega nosilec je vaša družba.

Ker javnost in ne naši občani niso bili seznanjeni s predvideno namero skladiščenja nevarnih snovi, vas prosimo, da nam pojasnite, katere ukrepe ste ali boste izvedli, da bo javnost in občani seznanjeni s stanjem in vplivi na okolje ter življenje ljudi?

Menimo, da ste družbeno odgovorno podjetje in da boste naredili vse potrebne korake, da  bo vaše podjetje in vaše dejavnosti dobile zaupanje tudi občanov, ki v tem mestu prebivajo.

Najbolj seveda občane zanima kakšni bodo vplivi na okolje, podtalnico, vodni vir in življenje ljudi s realizacijo tega projekta, saj že sedaj opažajo moteče dejavnike in to je slab vonj, ki se širi na drugo stran Save.

Zavedamo se, da je bilo že veliko napisanega in pojasnjenega v zvezi s tem, da imate vsa potrebna dovoljenja in soglasja, vendar vas vseeno prosimo, da nam in našim krajanom pojasnite kako bo le-ta investicija vplivala na življenje vseh nas, ki tukaj bivamo.

Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav.

================================================

Odgovor

================================================

V prilogi si oglejte odgovor : LINK

Nazaj na seznam